Goede communicatie, is een mooie creatie!

Wat klanten zeggen over Irma Pas Grafisch ontwerp

Ing. Khadija Fassihi
Managing Director at Projects Everywhere Creative Director at Art of a Kind
″Irma heeft zowel mijn websites als de huisstijl hiervan ontworpen en uitgewerkt. Zij is ervaren en vakkundig, ze luisterde goed naar mijn wensen waardoor ze deze onwijs goed heeft kunnen omtoveren tot zeer geslaagde creaties. Irma is professioneel, creatief, denkt mee en geeft eerlijk advies. Hiernaast is ze ook nog superlief en coulant. Het was mij een waar genoegen om met Irma te mogen samenwerken. Ik beveel haar ook zeker aan.”
www.projectseverywhere.nl en www.artofakind.nl


Zeepkistborrel
Kwaliteit is niet te verloochenen.

“Wat begon als het restylen van onze website eindigde met een nieuw logo en, geheel in dezelfde stijl, een nieuwe website. Inmiddels weten we dat de kwaliteit een samenspel is van een professional met creatieve eigenschappen en een sterk flexibel overleg met de klant. Al deze factoren waren overduidelijk aanwezig bij het realiseren hiervan door Irma Pas van Irma Pas grafisch ontwerp. De vele positieve reacties hebben onze ervaring overduidelijk bevestigd. Kijk zelf maar eens op onze website:” www.zeepkistborrel.nl


Noisse Acquisitie
Irma is vakkundig, snel en creatief.
“Ze denkt heel goed mee en geeft goede adviezen. Zij heeft voor mij al 2 logo’s gemaakt waar ik enorm tevreden over ben. Ze heeft mijn ideeën heel goed kunnen omzetten naar een mooi logo. Binnenkort heb ik weer een ander logo nodig en is het duidelijk dat Irma deze weer mag maken. Prijskwaliteit verhouding is boven verwachting! En een heel leuk mens om mee samen te werken. Voor al mijn projecten op het gebied van grafisch ontwerp (webdesign, banners, logo etc.) werk ik het liefst samen met Irma.” www.noisse.nl


Het Luierpark
“Meedenken en een top samenwerking met als resultaat een logo, flyer, visitekaartjes, banner en de website van mijn plan Het Luierpark.
Complimenten naar jou toe.” www.hetluierpark.nl


Lift Off Businesscoaching
“Irma, heeft voor mij een aantal ontwerpen gemaakt voor promotiemateriaal. Zij werkt snel, communiceert goed en maakt frisse, moderne en aansprekende ontwerpen. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.”


Langendorff Fiscaal advies
“Irma heeft mooi werk voor mij geleverd, heel erg bedankt daarvoor. Een warme aanbeveling van mij voor iedereen die mooi grafisch werk nodig heeft. Ook dank voor je geduld!”


Ketty Lollia van de OndernemersBag
“Ken je Irma Pas? Ze is grafisch vormgever en kan mooie ontwerpen voor jou ontwikkelen. We zijn er bij OndernemersBag heel erg blij mee…. Irma Pas heeft de Winter editie van ons magazine ‘Het OndernemersBag boekje’ gemaakt! Benieuwd naar het resultaat en wat je voor nieuwe tips en tricks voor ondernemers in het magazine kunt vinden? Bekijk het reslultaat en ontdek het mooie werk van Irma Pas, je (toekomstige) grafische vormgever.”


Profile Tyrecenter Beto in Weesp
“Wij zijn Erik en Nancy Brunsting van Profile Tyrecenter Beto en wij hebben Flyers laten maken bij Irma Pas. Deze Flyers zijn echt naar volle tevredenheid voor ons gemaakt! Het ziet er geweldig uit! Wij willen iedereen die drukwerk of een mooi ontwerp nodig heeft Irma Pas Grafisch Ontwerp aanraden! Irma bedankt voor alles en tot de volgende bestelling!”


Frankjobs.nl
“Ik ben erg blij dat je mij op een vriendelijke en deskundige manier hebt geholpen met het restylen van het ”FrankJobs” logo-klusmannetje. Jouw jarenlange ervaring (bij grote merken en ook in het kleine werk) werd voor mij direct zichtbaar in het mooie resultaat. De kwaliteit van jouw werk, de vriendelijke prijsstelling, de levering volgens afspraak en bovenal jou spontane houding maken dat ik je bij anderen van harte kan aanbevelen.”


Caesars Beauty
“Ik heb aantal maanden geleden een visitekaartje van Irma Pas Grafisch ontwerp gekregen. Afgelopen week voor het eerst flyers en visitekaartjes besteld. Ben erg tevreden, ze is klantvriendelijk en vakbekwaam, een hele goede service bied ze aan en de prijs en kwaliteit is Topppppp!! Vergeleken met andere bedrijven.”


Brokaat
“Tuzend maal dank voor je prachtige kaartjes en de zoof zoof, de perfecte service en fantastisch snelle levering. Apentrots ben ik ze overal aan het verspreiden…., So sorry dat ik je nog niet in dit plezier heb kunnen laten delen! Maar bij deze, ik ben ozo blij!”

Waarom Irma Pas grafisch ontwerp

Z

scherp in prijs-kwaliteit

Z

logo wordt jouw eigendom

Z

van A-Z je bedrijf herkenbaar neergezet

Z

persoonlijke afstemming

Irma Pas grafisch ontwerp

Eén op één contact staat bij mij bovenaan en zorgt voor een unieke aanpak.

Zoek je een perfect ontwerp van logo, visitekaartjes, flyers, gelegenheidskaarten en websites?

Bel 06 52 24 61 91 voor een creatie die helemaal bij je past.

Pin It on Pinterest

Share This