Magazines & boeken

direct contact opnemen

Magazines

UVA maakt slim gebruik van magazines

 

UVA staat voor Universiteit van Amsterdam en gebruikt dit magazine voor het promoten van de Amsterdamse Carrière dagen.

Voor wie is de ACD?
Het is het grootste carrière-evenement in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met toonaangevende multinationals, vooraanstaande non-profit organisaties en andere bedrijven. Door middel van bedrijfspresentaties, cases, individuele gesprekken en trainingen, maar ook tijdens gezamenlijke ontbijten, lunches, diners en natuurlijk borrels krijgen studenten een goede indruk van wat zich bij deze bedrijven afspeelt en wat de mogelijkheden binnen de verschillende bedrijven zijn.

Wat heeft Irma Pas grafisch ontwerp hierin kunnen beteken?
Samen met twee studenten zijn we om de tafel gaan zitten en hebben we besproken wat ik kon betekenen voor het magazine voor de Amsterdamse Carriere Dagen 2015. De klik was er meteen, wat uiteraard heel belangrijk is om tot een goed resultaat te komen.

Je moet elkaar begrijpen en de wens uit kunnen voeren in beeld. De opdracht voor het magazine was een rustige uitstraling.
Voor het magazine van de Carrière beurs 2015 heb ik 12 pagina’s volledig vormgegeven (waaronder ook de backcover) en 6 templates ontworpen, waar de studenten die er aan werkten zelf de tekst en foto’s in hebben geplaatst.
In de achtergrond van de pagina’s heb ik outlines gemaakt waar tekst in geplaatst kon worden.

Wat was het resultaat?
Het gehele bestuur was uitermate tevreden over het resultaat.

Nieuwsgierig naar het gehele eindresultaat?

OndernemersBag boekje

OndernemersBag Nederland biedt je de mogelijkheid om commerciële kansen te benutten. OndernemersBag is hét platform voor ondernemers dat zich richt op bedrijven (zzp’er tot B.V.) en ze bij elkaar brengt.

Zie hieronder het voorbeeld:

Boek

Voel je vrij Vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid

Ketty Lollia is onderneemster als online en offline marketingstrateeg, spreekster, personal trainer en NLP-therapeut. Geboren en getogen in Parijs, ze heeft met succes HBO en universitaire studies afgerond. Daarna is ze een aantal jaren professionele danseres geweest en heeft 10 jaar lang de leiding van een eigen opgerichte stichting genomen. Sinds jongs af heeft ze een passie voor financiën, boeken en mensen. Haar persoonlijke reis naar financiële en emotionele onafhankelijkheid heeft haar geïnspireerd om het boek te schrijven. Ketty gelooft dat iedereen financieel en emotioneel onafhankelijk kan worden en wilt met haar boek mensen helpen hun eigen weg te vinden.

 

Pin It on Pinterest

Share This