Menukaarten of
gelegenheidskaarten

direct contact opnemen

Menukaarten

Heeft u voor uw restaurant of lunchroom menukaarten nodig? 
Dan bent u bij Irma Pas grafisch ontwerp aan het juiste adres. Ook als uw menukaart is verouderd dan zal Irma Pas grafisch ontwerp uw menukaart in een nieuw jasje te steken. Of misschien zijn de prijzen niet meer up-to-date… Irma Pas grafisch ontwerp maakt graag een mooi ontwerp, zodat uw menukaart weer een mooie uitstraling heeft.
En dit allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Oude uitstraling

Nieuwe uitstraling

Gelegenheidskaarten

Voor elk moment ontwerpt Irma Pas Grafisch Ontwerp een gelegenheidskaart of boodschap.

Trouwkaarten of geboortekaartjes
Gaan jullie eerdaags trouwen of ben je in verwachting? Voor elke gelegenheid ben je bij mij aan het juiste adres. Gelegenheidskaarten zijn bij Irma Pas grafisch ontwerp UNIEK! Of het nu trouwkaarten of geboortekaartjes zijn, alles is mogelijk. Samen met jullie worden de wensen doorgegesproken die aan jullie behoefte en emotie voldoen. Hieruit ontstaat dan een unieke kaart die speciaal voor jullie ontworpen is.
Dit allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Kaarten, een groet of boodschap

Irma Pas grafisch ontwerp ontwerpt alle kaarten voor je. Het zou net zo goed een cadeaudobon of een andere boodschap kunnen zijn, zoals een verhuisbericht, een kerstkaart, een vakantiegroet of zo maar een kaart. Voor één klant heb ik een hele serie aan gelegenheidskaarten gemaakt. Het kan zijn een vakantiegroet, een kerstgroet, of een bedankkaart na het klussen in huis of tuin. Hier zeg ik ook weer:
Goede communicatie is een mooie creatie!

Cadeaubonnen

Kerstkaarten

Pin It on Pinterest

Share This