Persoonlijke hulpmiddelen

U bent hier: Home / Over Irma

Over Irma

Passie en vakmanschap

Inleven, luisteren, vertalen en uitbeelden dat is een kunst, mijn kunst!

Door mijn ruime ervaring als creatief/ technisch DTP-er en grafisch vormgever realiseer ik jouw wensen in grafische producten die perfect uitgewerkt zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet nieuwe huisstijl, maar ook folders, brochures, flyers, nieuwsbrieven en websites.

Spannende deadlines zijn geen punt. Op het laatste moment nog foto’s en teksten binnenkrijgen die meteen verwerkt moeten worden, alle bordjes in de lucht houden, dat geeft me veel energie.

'Ruim 28 jaar ervaring als grafisch vormgever'

Het maken van mooi passend én pakkend grafisch ontwerp is mijn passie. Dat begon eigenlijk al als kind. Ik tekende altijd op ruitjespapier, vellen vol figuurtjes en letters. De grafische school was dus een logische keuze. Daarna kreeg ik meteen een baan bij een bureau voor grafische vormgeving. Daar klom ik al snel hogerop. Een paar jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf in grafische vormgeving begonnen.
Dat was wel spannend hoor, je moet echt helemaal opnieuw beginnen. En toch loopt het vanaf de start goed. Klanten zijn tevreden en komen bij mij via mond tot mondreclame.

Creaties

Ik verzorg bijvoorbeeld de vormgeving van de websites van een aantal basisscholen in Almere en heb net een magazine voor de Universiteit van Amsterdam ontworpen. Kijk hier voor het resultaat.

Ik zie altijd meteen plaatjes voor me. En kleuren, logo’s en lettertypes. Laatst mocht ik een logo voor een fanfareband ontwerpen. Een fanfare maakt geluid, luide muziek. Dat moet op een of andere manier terugkomen in het logo. Dus gebruik ik geen dun schrijflettertje maar een volle, stevige letter.

‘Het leuke aan voor mezelf werken is dat elke opdracht weer totaal anders is. Starters die alleen een visitekaartje nodig hebben of bedrijven die een hele huisstijl willen laten ontwerpen. Het is het één op één contact wat bij mij bovenaan staat en dat zorgt voor een unieke aanpak.

Wil je ook een perfecte creatie die past bij jouw bedrijf? Bel dan 06 52246191 of vul het contactformulier in.

Lees meer over Irma in het Bedrijfsinterview zie ook: http://www.bedrijfsinterview.nl/?portfolio=irma-pas-grafische-vormgeving

Bekijk het portfolio 

This is Sliced Diazo Plone Theme