Persoonlijke hulpmiddelen

U bent hier: Home / Starterspakket

Starterspakket

Als je gaat starten met een bedrijf heb je een complete huisstijl nodig.

De stap naar de Kamer van Koophandel is genomen. Misschien ook naar de bank. En nu ga je je bedrijf écht neerzetten. Daarvoor heb je een complete huisstijl nodig. Met alleen het plakken van een logo ben je er niet. Een huisstijl bevat het kleurgebruik, lettertypes, beeld en belijning. Met een eigen stijl ben je altijd en overal herkenbaar -  visitekaartjes, je website, je briefpapier of flyers vormen 1 geheel.

In een eerste intakegesprek bespreken we wat je wilt uitstralen met je bedrijf, welke doelgroep je wilt bereiken enz. dit zijn allemaal belangrijke onderdelen waar ik op een professionele manier bij adviseer. Daarna zet ik jouw uitstraling om in beelden, kleuren en lijnen. Als ik het goed doe, voelt het meteen 'eigen'.

Wat houdt een starterspakket in?
Het ontwerpen van:

  • Een logo. Je krijgt hierbij de juiste bestanden die je in de toekomst nodig hebt (eps, jpg en png)
  • Een visitekaartje (inclusief 100 kaartjes)
  • Briefpapier (digitaal)

vanaf 325,- exclusief BTW


 

Jouw huisstijl helemaal doorgevoerd in een goede website.
Ik maak een goed website ontwerp dat past binnen jouw huisstijl. Ik verwerk het ontwerp ook helemaal in de techniek. Het enige wat jij hoeft aan te leveren zijn teksten en foto's. Jouw website wordt dan kant-en-klaar opgeleverd. Geen dikke handleidingen waarbij je zelf moet uitzoeken hoe je teksten en foto's in de site plaatst. Je site wordt kant-en-klaar opgeleverd. Als je het lastig vindt om zelf je teksten te schrijven of je wilt je teksten laten redigeren, dan kan ik dat voor je regelen. Ik werk samen met een ervaren webtekstschrijver, dus je hoeft niet verder te zoeken. Alles onder 1 dak, dan weet je zeker dat het goed gaat. 

Techniek
Ik werk met Lapis IT BV,  die een bijzondere techniek hebben ontworpen voor websites. Door slimme techniek worden deze sites heel erg goed gevonden door Google. Bovendien zijn deze sites heel veilig en lastig te hacken. Uiteraard regelen wij alle technische zaken die bij een website komen kijken, zoals hosting (installatie en opslag op een veilige plek). 

vanaf 695,- exclusief BTW

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme